Sickan är på återbesök!

I kväll har Sickan kommit tillbaka till Brännan, hon ska vara häsr ett par veckor medan hennes ägare är på semester. För er som inte minns så hjälpte jag till vid inridninen av Sickan i fjol sommar, hon har sadelgjordstvång så det var lite speciellt. Sen var Sickan här en månad på sensommaren innan vi visade henne på treårstestet.
 
Men dagen började långt innan dess. Vid halv nio i morse var jag ute för att hinna rida Räkan innan jobbet. Hon fick gå ett lätt dressyrpass, det kändes att vi fuskat lite med dreessyren på slutet så nu måste det bli uppskärpning på det! Sen blev det Ica några timmar innan jag åkte i väg för lektioner!
 
Även i dag så hade jag lite blandade uppdrag, började med att rida ut en häst som ägarna var lite osäkra på hur han skulle vara när han reds ut ensam. Det gick jättebra men jag ska göra samma sak igen om några dagar. Sen hade jag två träningar med markarbet-hoppning, fokus låg på kontroll och att kunna reglera hästarna. Efter det var det åter dags för araben som jag hängde på i onsdags. Ägaren hade jobbat på bra med honom och i dag var han så cool trots att det var rörigt runt banan. Fortsätter han så här så är det snart dags att sitta upp, vi har valt att ta det lugnt med honom då han visat tendenser till att resa sig. Men i dag skötte han sig verkligen kanon! Guldstjärna!
 
Sen var det bara att åka hem med Sickan. Släppte i hop henne med Corran och Räkan, Hon gick ju i hop med Corran förra sommaren med och Corran tycktes bli så glad när Sickan var tillbaka!
 
Jag och Sickan förra sommaren!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0