Sen kväll!

Blev riktigt sent i kväll innan allt var klart. Först heldag på Ica, sen ridning och sen flätning av ardenner. Nu är det dags att ladda om inför helgens läger!
 
Red med Linda, hon red Taggen och jag Cornelis. Vi red först ut en liten sväng och red sedan här hemma. Cornelis fick jobba med traven och vägen, och att koncentrera sig fast Taggen gjorde något annat. Jag testade ett par fattningar och de fungerade även hemma, inte bara i skogen, däremot orkade han inte hålla galoppen när det blev sväng. jag är ändå nöjd att han fattar, galoppen kommer inte vara något problem med honom i framtiden. Provade även att hoppa den lilla stocken här hemma med honom. Linda provade att hoppa Taggen över stockarna och sen som avslutning satt jag upp och hoppade några språng med honom för att jag skulle få känna lite på honom också.Det gick väldigt bra förutom att Taggen hade lyckats trampa av sig en framsko, så klart! Senare upptäckte jag att även Räkan hade tagit av sig en framsko, hon har alltså bara två skor kvar nu. Hur lyckas dom!?
 
Efter att ha lagt om Sickans bandage åkte jag till grannarna och flätade deras ardennerhingst. De ska på premering i morgon så då ska ju hästarna flätas och göras fina! Men nu blir det sängen, tror att allt är förberett inför helgens läger i alla fall!
 
 
Casbins fläta i manen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0