Regn!

I dag har det regnat hela dan, som tur är så är jag inte gjord av socker utan jag har stökat på ute hela dan ändå. Började med Lexus. Provade ut sadel och grejer och longerade sen, vilket gick bra. Avslutade med att hoppa vid sidan och vifta med armarna, han känns lika cool med det här som i Nyland. Efter det red jag Cornelis. Han fick gå ett lätt dressyrjobb, han var stundtals rätt fin men blir ändå lite okoncentrerad emellanåt, men jag tror det går åt rätt håll i alla fall.
 
Red ut med Sickan själv, en lite kortare tur men med alla gångarter. Det kändes bra så nästa gång kan vi rida en längre tur även om vi är själva. Sadlingen som kan vara jobbigt med Sickan, eftersom hon har sadelgjorstvång, har gått väldigt bra de här dagarna vilket känns skönt. Sen var det dags för Peppe att jobba lite efter sin vila. Longerade först, han var jättefin! Satt sedan upp och red lite men det blev ett kort jobb eftersom varken väder eller underlag var det bästa. Han var lite okoncentrerad men han lyssnar mycket bättre på mig nu när jag säger till honom än han gjorde från början. På torsdag ska han åka hem och det kommer bli tomt här då!
 
Sen åkte jag och Malin på klubbtävling i Ammer med Taggen och Oliver. Vi beräknade tiden lite fel så det blev en lång framridning, i regnet, men det var bra att jag verkligen kunde jobba i genom galoppen på Taggen. Hoppade 90 cm med honom och tävlingen var inne pga vädret. Han blev lite överladdad så kontrollen var lite sådär, och på fjärde hindret höll jag på åka av för då hoppade han mi ur sadeln! har inte hänt förut, men som tur lyckades jag landa i sadeln och inte bredvid! Vi fick en rivning i omhoppningen, jag var lite okoncentrerad där så det var nog mitt fel. Känns som det var en del luft på de flesta hinder annars.
 
Men nu är jag sjukt trött och ska sova! God natt!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Min coola kille!

2012-08-22 @ 12:17:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0