Omkullkastade planer!

Livet med hästarna går ju sällan helt enligt planerna, i dag var en sådan dag när det verkligen märktes!
 
Dagen började bra med en uteritt på Taggen tillsammans med Malin, vi galopperade uppför backarna och hästarna var så nöjda efteråt. Sen tömkörde jag Cornelis, hittade formen riktigt bra i båda varv så jag är nöjd. Nu gäller det bara att befästa detta och sen hitta det i ridningen med.
 
Sen var det dags för Sickan att ridas, så var planen i alla fall. men Sickan hade gjort illa sig och blödde ur ett sår precis under framknäet. Troligen har hon vurpat omkull och slagit på sig. Då såret satt nära knäet, var rejält svullet och såg lite illa ut så ringde jag efter veterinären, som kom efter ett par timmar. Såret ser fint ut, den mesta svullnaden försvann när allt blod rensats ut såret och Sickan är varken speciellt halt eller medtagen. Bara hoppas att det ser lika bra ut i morgon, i så fall ska det nog inte bli några komplikationer av detta.
 
Etermiddagens planer blev omkullkastade så i stället för att besikta släpet och rida några kundhästar blev jag hemma för veterinärvård. Men då hann jag rida ut Räkan en sväng i stället, blev lite galoppjobb för henne i dag.
 
 
Sickan med sitt stora, gula bandage! Hon fick beta lite på gräsmattan nu i kväll!

Kommentarer
Postat av: Julia

Stackars Sickan som precis skulle trimmas :(
Hoppas det läcker snabbt!

Svar: Ja det var väldigt tråkigt! Men hon är lika pigg i dag, ingen feber, hälta eller svullnad så det ska nog gå över snabbt!
Pernilla Engström

2012-08-15 @ 06:23:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0