Höst!

I dag ahr det känts som höst i luften, i kombination med de sista dagarnas reg, att kvällarna blir mörkare och att Räkan börjat sätta vinterpäls så känns det som hösten är här nu! Jag har massor att göra inför hösten men det känns bra att ha tagit hem spån i dag i alla fall.
 
Jag har varit lite friskare och piggare i dag. Började dagen med att rida ut Räkan och Corran på varsin sväng. Sen hann jag börja stängsla hagen där brudarna ska gå, innan det blev lite lunch (och OShoppning på tv) innan det var dags för lektioner.
 
I dag hade jag en ganska blandad dag. Började med att rida en 6 årig valack e: Szkopul, en ny bekantskap för mig. Lite vinglig och grön men blir nog himla trevlig med mer styrka och balans, blir spännande att följa honom. Sen åkte jag till Nyland och började där med en grupp som red markarbete. Balnd annat fick de rida över två bommar med 20 mter mellan, komma i galopp över första bommen, sakta av till skritt och sen fatta ny galopp innan nästa bom. Låter det enkelt? Prova själv! Är inte så lätt som det verkar, men bra lydnads och balans träning! Sen hängde jag på en treårig arab som ska sittas in, det gick väldigt bra vilket känns lovande för den fortsatta inridningen. Avslutade med ytterligare en lektion med samma övningar.
 
Väl hemma bestämde jag och Malin oss för att rida ner Cornelis och Oliver till betet, vi tog en snabb skritttur ner för vi ville nog egentligen båda bara hem och sova. Men skönt att ha alla grabbarna där ner i alla fall. Nu blir det fika och sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0