Frost!

I morse var det kallt, kring nollan och is på bilrutorna! Det känns tidigt, men det känns säkert lika tidigt varje år, är bara att inse att hösten är här!
 
Först ut i dag var Lexus. Jag longerade lite kort och sedan hjälpte Malin mig, i dag skrittade vi flera varv i hagen, svängde, stannade och startade. Gick jättebra och på slutet gjorde jag någon halt opch startade "uppifrån". Duktig pålle! Red sedan lite dressyr på Taggen som kändes jättefin i dag!
 
Sen var det dags för ridhusbesök för Sickan och Cornelis. Men cornelis var inte så sugen på det och ville inte fångas, men efter en halvtimme så lyckades vi lura honom! Båda hästarna skötte sig fint i ridhuset, Cornelis galopperade för första gången i ridhuset, vilket gick jättebra, han var även rätt fin i traven på slutet så det känns som bitarna börjar falla på plats för honom! Sickan var spänd i början men släppte väldigt fint sen, formen var riktigt bra på henne!
 
Hemma igen, efter lite mat så skulle jag rida Räkan som ju vilat efter hovbölden. Dock kändes inte hon helt fräsch, troligen är hon öm där hovbölden varit så ja ska prova att ha en tunn sula på henne. Hoppas att det ska fungera så hon får komma i gång igen!

Kommentarer
Postat av: Julia

Hur reagerade han på skänklarna?

Svar: Har inte lagt på skänkeln än, inte mer än att jag haft benen intill innan avsittning. Det är nästa steg att sitta lite mer "vanligt", att börja använda skänklen dröjer lite till.
Pernilla Engström

2012-08-29 @ 06:57:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0