En nära älg upplevelse!

Full fart i dag med men bättre väder än igår, men det känns som höst redan! Började dagen med en promenad, tömkörde nämligen Lexus ut. Ville kolla lite hur han betedde sig i "skogen", det gick bra även om han blev lite okoncentrerad när han upptäckte att det gick hästar i en hage i närheten, han var väldigt sugen att gå och hälsa på brudarna. Men med lite övertalning så följde han med hem. Sen red jag ut Cornelis, är väldigt nöjd med att han tar galoppen så bra även utan draghjälp. 
 
Med Sickan blev det lite spännande i dag. Vi skulle skritta fram en sväng i skogen hemma, men när vi kom i skogskanten vägrade hon gå. Det är inte så likt henne men jag fick snabbt reda på orskane då det började knaka och braka i buskarna, det stod antagligen en eller flera älgar i slyn bara några meter i från oss. Sickan blev lite upp i varv, och inte blev det bättre av att Cornelis och Lexus som går i hagen alldeles bredvid drog i väg i full galopp från henne! Men efter en liten stund lugnade hon sig men då jag misstänkte att älgen eller älgarna var kvar så red jag tillbaka och red i stället dressyr på planen vid Revainfarten. Vi jobbade med formen, böjningen och traven på volt.
 
På eftermiddan kom Malin och hjälpte mig rida Taggen. Vi red ut och jag red Peppe, som var rätt seg i dag. Sen åkte jag vidare och red två hästar till åt kunder och hade en hopplektion. Full fart hela dan i dag med, i morgon väntar Ica igen.
 
 
Sickan på treårstestet i fjol! I dag var det spännande på andra sätt med närkontakt av älg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0