Ändrade planer!

Det blev ju lite ändrade planer angående morgondagens tävling då Taggen var halt igår. Så nu är Räkan badad och sover inne i natt (vilket inte hon gjort på mer än ett år!!), hennes grejer är putsade och hon har även fått varit ute på en kortare mystur. Jag är väl inte riktigt lika laddad som när jag skulle ha Taggen,Räkan är inte lika stabil som Tagg och jag kan inte ha samma krav på resultat på henne, men det är ju bra att jag faktidkt kan åka ändå. Hoppas på att Taggen kryar på sig fort!
 
Något som däremot gått precis enligt planerna är kvällens ridtur med Cornelis, vi följde med Malin och Oliven ut och planen var att prova galoppen igen. Det var ju en och en halv vecka sedan jag galopperade honom för första gången men sedan dess har han haft tappsko och annat så jag har inte riktigt haft möjlighet att följa upp det. Och så bra det gick, vi tog tre galopper och han fattade så bra och galopperade så fint! Duktig!
 
Avslutade kvällen, efter att ha packat och putsat, med att gå ner till Taggen och Peppe. Båda två kommer mot mig i trav och stoppar huvudena i min famn, då känner man sig uppskattad! Nu fixa matsäck och sova, vi åker 5.30 i morgon så det blir tidig väckning!
 
Peppar med en bild på Räkan i Kramfors tidigare i sommar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0