Regn igen!

I dag hade jag lite otur med vädret, hela dagen har solen skinit när jag tittat ut genom fönstren på jobbet. När jag väl kom hem och hade tagit in Corran så började det regna! Som tur är så dör man ju inte av lite regn så jag red som planerat.

Ville känna hur Corran kändes efter gårdagens tömkörning, så jag red bort till den vändplats som vi rider på emellanåt. Där jobbade jag henne kanske en kvart innan jag red hem igen (det tar ca 10 min att rida dit). I dag bet hon inte fast någonting i innertygeln, även om hon var lite kort i formen och tom i handen i början så släppte det fort och jag fick ut halsen och ett litet stöd på yttertygeln. Dvs mycket bra resultat efter tömkörningen!

Sen red jag ut Taggen. Han kändes rätt bra i galoppen i dag med, vilket han inte brukar ute då han lätt blir yrslig och studsar. Sä jag är rätt nöjd med honom med!

Dock är jag rätt less på regn och blöta, vill att det ska torka upp nu så man slipper all lera. Dessutom vill vi ha fint väder i helgen då det är hopptävlingar i Ammer. I morgon är det ponny och jag ska vara funktionär, på söndag är det häst och då ska jag både tävla och funktionära!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0