Ledig dag!

I dag har jag varit ledig, jag har varit till Sundsvall en sväng och varit "civil". Det är rätt skönt i bland att ha andra kläder än ridbyxor och tänka på anant än hästar. Nu blev det ju en del inköp till hästarna så helt hästfritt var det ju inte. Jag har bland annat köpt short chaps (lär väl inte kunna gå i vinterstövlarna så länge till), vattenbalja till stonas hage (den gamla frös sönder i vinter och nu har jag bara en liten), och sen smågrejer som snoddar, sadeltvål och ridstrumpor. Tror jag behövde en dag off för när jag var på väg hem var jag riktigt ridsugen och full av energi, och då red jag ändå brudarna på förmiddan innan jag åkte. Jag kan nog behöva vara civil och ledig emellanåt, få försöka med det lite oftare!

Jag och Corran började dagen med att skritta ut. Vi var nog båda lite sega efter gårdagens ridhus besök, Corran brukar ju ofta var ivrig och lite på tårna när vi börjar ridpassen men i dag var hon så nöjd med att skritta på långa tyglar i skogen! Dessutom var hon extra gosig i dag, och till saken hör att hon alltid är väldigt gosig och kelsjuk!

Räkan fick gå ett dressyrpass, hon fäller otroligt mycket just nu och är därmed väldigt öm i pälsen. Det påverkar ju självklart ridhumöret på henne med, hon protesterade lite i dag men var ändå lättövertalad och jag trodde nog hon skulle stå emot mer. Tycker hon var riktigt fin på slutet även i dag. Jobbade mest med att få mer stöd på tygeln och lite mer tryck i henne.


MysCorran!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0