Laddade hästar!

Laddade hästar med mycket energi har vi här på Brännan nu!

Igår red jag och Malin ut med grabbarna (Taggen och Malins häst Oliver). Det var mycket studs, hopp och bus, och när vi galopperade så åkte Malin av i ett rejält bocksprång! Även i dag var de laddade trots att de innan ridturen busat och härjat i hagen. I dag travde vi bara, vilket ju självklart inte hindrar Taggen från att studsa och hoppa lite.

Även Corran är laddad efter sin vila. Igår tömkörde jag och redan då var det krut i henne. I dag red vi ut med Räkan och Malin. Vi red lugnt men Corran var riktigt på tårna, tror aldrig hon varit så taggad innan. Hon grymtade, kastade med huvudet och taktade. I traven låg hon på och gjorde några försök till att kicka och stanna och bocka. Som tur var blev det inget värre, men hon är verkligen på hugget för att komma i gång igen. Dessutom är hon rejält brunstig!

Till och med Räkan var pigg och lite busig igår. Hon hade gått som ett ljus hela uteritten trots att hon var pigg och laddad, så på hemväg i sista traven så var hon bara tvungen att ta ett skutt! Inte så lätt att hålla sig när man har bus i benen!


Kommentarer
Postat av: Frida:)

sv: tack! fin bild:)

2011-10-22 @ 08:38:17
URL: http://fridakungen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0