Sjukt imponerad!

Man kan ju bli så otroligt imponerad när man får tillfälle stt se någon duktig jobba eller rida en häst, det är nästan magiskt. I dag har jag haft ett sånt magiskt tillfälle!

Corrans ägare är ju en riktig hästkarl och duktig på att köra och tömköra. I dag skulle han sko Corran men jag var ute och tömkörde när han kom. Så jag övertalade honom att tömköra lite. Och det var verkligen magiskt! Corran gick så otroligt bra! Jag som har nog att kunna trava henne på en stor volt i höger varv, både när jag tömkör men framförallt när jag rider. Men nu gick hon fint i trav i mindre volter, åttvolter och vändningar, och hon travade med bra bakbensarbete och inte alls avknäppt i formen! Så fin! Och jag är så sjukt imponerad, och lite avundsjuk -jag vill också kunna tömköra sådär!!! Bara att träna!

I övrigt har jag i dag ridit dressyr på Malins häst (fin på slutet), ridit ut en pigg Räka och dressyrat lite med tagg. Har haft lektioner på kvälllen och tömkört en shettis. Ganska bra dag, men jag är väldigt less på dt här tråkiga vädret och skitunderlaget!! Vill ha lite snö nu så det går rida lite vettigt, nu är det bara is!

Tömkörning av Apollo här hemma för flera år sedan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0