Lediga boxar!

Nu när jag har mina fina boxar så vill jag ju såklart gärna fylla dom med hästar! Och då inte egna hästar, för det har jag nog tillräckligt av (eller det har man väl aldrig!?), utan utbildningshästar. Just nu har jag jättefina förhållanden att ta emot hästar med bra ridunderlag och de fina, nya boxarna.

Min filosofi vad det gäller utbildning av hästar är ju att jobba dom mycket ute. Ofta när man lämnar i väg hästen för inridning eller vidareutbildning så jobbas hästarna inne i ridhus eller på ridbana i en skyddad miljö. Sen tar ägaren hem hästen, och ska rida ute kanske utan tillgång på ridbana eller sällskap, det är som bäddat för att få problem. Här jobbas hästarna ute, utan staket, i alla väder och mycket i skogen, dessutom jobbar jag ofta hästarna ensam. Mitt motto är att utbilda hästar för vanligt folk, dvs vanligt folk ska kunna rida dom och vanligt folk ska ha råd att lämna sin häst på utbildning. Det kostar 1100 kr per vecka inkl moms, då ingår foder, spån, skötsel och arbetet med hästen.


Totte som är under inridning nu, han står kvar hos sina ägare

En annan grej som jag är att jag är öppen för alla raser, vilket inte kanske alla hästutbildare tyvärr är. Jag har erfarenhet av att skola om travare till ridhästar, men även av att förbereda och visa på treårs test. Genom åren har jag haft lite olika typer av hästar här för utbildning; ridtravare (både nordisar och varmblod), halvblod, en tinker, haflinger, ponnyer och arab. Precis som med lektionerna så gillar jag mångfalden bland hästarna och tycker det är lärorikt med många olika typer av hästar!

Är du intresserad av att få hjälp med inridning, vidareutbildning, omskolning eller i gångsättning så tveka inte att höra av dig! 070-594 61 64


Bedåra var här på utbildning sommaren 2009, här på besök på Tjärnterrängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0