Hopphelg!

Den här allhelgonahelgen har verkligen varit en hopphelg! Igår var vi till ridhuset med Räkan och Corran efter jobbet. Hoppade Räkan och hon kändes jättefin. Jag hade tre studs på medellinjen och två räcken på diagonalerna. Så jag kunde hoppa studs och sen svänga ut på räcke, och tvärtom räcke till studs. Corran kändes inte riktigt fräsch. Jag red kanske 10 min och kände inget förrän vi hade ridit några lite mindre bågar och svängar, efter en stund stod hon emot lite och sen kändes hon inte riktigt fräsch. Kan vara någon sträckning efter vurpan, jag hoppas det ska släppa. Har inte känt det när jag ridit i skogen innan.

I dag har jag haft hoppkurs hos Nylands Hästsport lag. Det var ett blandat gäng ryttare och hästar som kämpade på i det något blöta underlaget! Vi red markarbete, och lite låg "lydnadshoppning" på förmiddagen och sen lite banhoppning på eftermiddan.

Nu laddar jag för morgondagens hopptävling med Räkan. Det är årets sista tävling och jag hoppas det ska gå bättre än när vi tävlade sist, då hon var spänd och stod emot mycket. Har varit ut på henne en sväng i mörkret nu i kväll och då bjöd hon bra i alla fall!


Det här hoppas vi på i morgon igen! Felfria rundor vill vi ha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0