Frustrerade!

Jag och Corran har hamnat i en ond cirkel. Hon är superladdad och det går typ inte göra så mycket annat än att skritta och kanske trava korta sträckor just nu, så hon blir bara mer laddad och jag tycker det är jobbigt att hon är som en bomb hela tiden. Vi är lika frustrerade båda två!

Problemet är att hon var ju bra i gång i somras och har därför en bra kondition, men det har varit mycket strul så nu har hon inte jobbat riktigt på snart två månader. Det har bara varit igångsättningar och vila, varje gång vi börjar komma i gång har det blivit något. Först fick hon lite vila i samband med att boxarna kom, en dryg vecka efter vilan vurpade hon och fick då lite vila igen. Satte i gång men det visade sig att hon inte var fräsch så då blev det ny vila igen. Nu har jag ridit snart två veckor men nästan bara skrittat och hållt mig kring gården. Främst pga brist på sällskap och att det varit så halt på vägarna. Men nu är hon omskodd fram med mer brodd och i morgon får hon förhoppningsvis skor även bak, så då ska vi kunna rida mer riktigt igen.

För egentligen vill vi ju samma sak båda två, vi vill komma i gång igen och rida mera ordentligt! Jobba lite och inte bara lulla runt!  Igår tömkördes hon och nu är det ingen tvekan om att hon är fräsch igen, så det känns skönt. Jag skulle gärna vilja hinna med någon dressyrträning innan jul med henne, men vi får se hur det blir.


Cornette i somras nere på betet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0