Första advent!

Är ledig i helgen vilket är skönt för då hinner jag med hästeriet bättre! I kväll har jag varit ute med Räkan tillsammans med Malin, äntligen stämde våra arbetstider så vi kunde rida i hop igen! Dock var det ju kolsvart ute som vanligt.

I morgon blir det dressyrträning för Sara Ljung, blir Taggen som får träna då. Har blivit så att jag tränat mest med Taggen för henne sista året, men det har fungerat bra så då har det liksom fortsatt. Nästa helg är det Annelieträning igen, och för henne har jag ju mest ridit Räkan. På söndag har jag lite lektioner på förmiddan (finns fortfarande tider kvar om någon i Österforse-Långseleområdet är intresserade), och sen ridning och lite adventsfika. Funderar också på att åka till ridhuset och hoppa lite på söndagkväll. Och så ska jag försöka rida Corran ut lite så hon får göra av med lite energi.

Och i morgon ska ju adventsstakarna och stjärnorna upp, kanske måste städa lite också. I år ska jag även ha julstjärna i gästhuset eftersom vi har sadelkammaren där nu. Det kommer bli mysigt! Men det blir fullt upp även denna helg, hoppas kunna titta lite på tv från Globen men det är frågan om det hinns med!?

Taggen, juni 2010
Finaste Tagg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0