Det blir sällan som man tänkt sig...

Det blir ju inte alltid som man tänkt sig! Det började ju snöa ordentligt i dag så något ridhusbesök kändes inte så aktuellt. Är det träning eller liknande så ska det mycket till innan jag ställer in men nu skulle jag ju bara rida själv och då är det inte värt att åka om väglaget inte är bra. Så i stället blev det ridning hemma. Och det blev inte alls som jag hade tänkt mig!

Red Corran först, hon var cool i dag och vi red först en runda i min skog och sedan en sväng på nersidan vägen. Jag trodde verkligen inte det var is under snön och vi travade en bit utan problem, men sedan halkade hon och vi gick omkull!! Det var bara att gå hem (över ett hygge) och sitta upp igen, men då travade jag bara några varv hemma för att känna att allt var okej.

Sen skulle jag rida Räkan med Malin, men hon hade tappat en sko så jag fick göra ett snabbt byte till Taggen. Och då hade det mörknat så vi skulle rida på vägen, och där var det så halt att vi bara skrittade och ganska snabbt vände hem igen. Taggen gled runt som bambi ungefär! Red lite här hemma innan vi övergick till adventsfika i stället!

Det är så tråkigt när det är dåligt underlag! Ett ridhus skulle inte sitta fel! Men det är bara att hoppas att det blir lite snö så blir ju underlaget bättre, för något ridhus lär nog knappast tomtn ha med sig till mig i jul...


Taggen utanför boxarna innan snön!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Håller med! Även jag var ute på Bambi idag:(

Även om jag har nära till ridhuset så ville jag att kusarna skulle ut idag, men blä......

2011-11-27 @ 21:29:02
URL: http://ace67.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0