Ridträning av tävlingstravare!

Efter lite tips av vänner så har jag börjat fundera på att, som ett komplement till utbildningen av ridhästar, erbjuda ridträning av tävlingstravare. Jag är ju väldigt intresserad av hur man tränar hästen för att den ska hålla och hur man bygger upp den på bästa sätt. Tycker att även travare borde må bra av att bli rakriktade, få ryggmuskler, jobba lösgjort och avspänt, och att de genom detta arbete borde prestera bättre på tävlingsbanorna. Pratade i dag lite med en bekant som håller på med trav, och han trodde på min ide`. Vad tror ni om det?

Jag tänker att travtränarna kanske skulle vara intreserade att få hästen igångsatt med ridning efter en skada, eller om det är en häst som behöver musklas. Jag har ju bra tillgång på ridvägar och kuperad terräng, och har ju stor erfarenhet av fd. tävlingstravare i af! Just nu funderar jag mest på hur jag ska sprida min ide´och komma i gång!

Kommentarer
Postat av: MariaM-L

Det låter som en kanonidé tycker jag! Det går kanske att kontakta olika travbanor och föreningar som håller på med trav för att hitta presumtiva kunder:)

2011-07-01 @ 13:14:32
Postat av: Pernilla

Funderar på att försöka annonsera i travprogrammen! Men ska börja med en annons på Blocket först!

2011-07-01 @ 17:57:52
URL: http://nillashast.blogg.se/
Postat av: Bettan

Ta kontakt med en travtränare du känner att DU vill jobba för. Det ska ju stämma med din filosofi också. Kanske Sidbäck har några ingångar som ändå jobbar åt Stig H

2011-07-03 @ 23:07:27
URL: http://Storbettan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0