Kvällen!

I dag har jag jobbat på Ica till 17, men kvällen har ägnats åt hästarna. Jag började med att sätta upp en lampa där vi rider, satt upp den lite provisoriskt ännu men det kommer bli kanon när den kommer högre upp. Men jag fick lite lyse i alla fall. Började med att tömköra Corran, hon var stadig i formen men jag tycker hon blir lite för stadig för det är svårt att få fram nosen och få henne lägre i formen. Jag provade att sätta innertömmen genom bettringen till gjorden och då tyckte jag att det blev bättre.

Red Taggen sen, han fick gå dressyr i dag med, jag brukar sällan rida hemma två dagar i rad men det passade,  och dessutom gäller det att passa på när underlaget är så bra som det är nu. Det gick ganska bra, framförallt fick vi till bra i gångsättningar i trav från skritt.

Nu väntar det ganska mycket jobb, är ledig på tisdag annars jobbar jag alla dagar fram till jul, och dessutom många dagar så jobbar jag till 18 så det kommer inte hinnas med så mycket ridning. Men desto bättre då att ha lampan så jag slipper rida i mörkret alla dagar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0