Dan före dan!

Denna dag började i morse med att jag var lite orolig för Malins häst. Han tog och la sig å vila direkt efter utsläpp i morse och han hade inte ätit upp sitt hö, vilket ju inte hänt förut. Då både jag och Malin jobbade heldag i dag så fixade vi så det kom några och tittade till honom under dagen, och då hade han varit uppe och ätit. Skönt att det inte var något, var lite orolig att det skulle vara kolik eler något liknande.

På Ica var det fullt race i dag och jag var väldigt trött innan jag fick åka hem. På kvällen blev det en ridtur tillsammans med Malin på grabbarna, var skönt att komma ut en sväng innan julstöket. Jag har pyntat och griljerat skinkan, så nu kan det få bli jul!

Har läst lite på Facebook om att det kommit nya regler för reklam på tävling. Att man numera (om man inte är sponsrad) inte får ha produktmärken som är större än 1*3 cm på sin utrustning och endast ett märke per produkt. Jag är inte helt påläst på detta men det verkar ju lite ogenomtänkt. Om man börjar fundera så har man många produktmärken som är större än så, tex. på benskydd, sadel, jacka mm. Och de flesta träns har mer än ett märke, ska man slita bort eller tejpa över det andra märket då? Nu tror jag inte det är så man har tänkt från Ridsportförbundets sida utan de är de stora reklamloggorna de vill ha bort, vi får se hur detta slutar!


Oliver var nog lite morgontrött i dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0