Sickan på saluhästvisning!

I dag var det dags för Sickan att visas på saluhästvisningen i Kramfors, ett stort äventyr om man bara är tre år och inte varit i väg så mycket. Sickan skötte sig utmärkt hela dagen! Det har regnat rätt orentligt så all visning blev inomhus, det var egentligen inte så dumt för det var bra träning för Siackan att vara i ridhus med publik! Om två veckor ska hon visas på treårs testet i Sundsvall så dagens visning var lite träning inför det.

Först var det löshoppning. Sickan ville inte alls gå förbi långsidan med läktaren så vi fick jobba rätt hårt för att få henne att gå som vi ville. Jag tycker dock att det blev mycket bättre när vi kom i gång med hoppningen, och själva hoppningen gick riktigt bra! Man får tänka på att det var andra gången hon var in i ett ridhus! Efter en lite paus var det dags att visa henne för hand. Nu var hon inte lika rädd för publiken längre och hon gick riktigt bra. Kanske att hon hade lite svårt att stå still när jag ställde upp henne framför läktaren men annars var hon pigg och samarbetsvillig. Riktigt rolig att visa!


Jag och Sickan innan visningen. Foto: Maria Mattsson

Saluhästvisning är verkligen ett bra tillfälle för säljare och köpare att träffas. Synd att det inte var fler hästar med, och fler köpare på plats! Jag hoppas verkligen att Kramfors fortsätter med detta evenemang, trots att det inte var så många med i år, och kanske satsar lite hårdare på marknadsföring! Själv är jag gärna med och visar fler år, det var riktigt roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0