Rörigt liv!

Känns verkligen som mitt liv är rörigt just nu! Dels är det rörigt på gården, de håller på att plocka ner stallet och riva kringbyggnader och inredning. Den här veckan har jag försökt rida på morgonen före rivningsgubbarna kommer hit, på deras lunch eller när de åkt för dagen, lite pyssel att planera i hop dagarna men det är sånt liv och stök när dom är här. I morgon ska det komma en timmerbil och plocka ner själva stallet så nästa vecka ska det väl vara lugnare. Men det blir en hel del kvar, mycket virke, tak och skräp i en röra som ska tas om hand. Just nu använder jag vedboden som skötselstall för hästarna vilket fungerar ganska bra.

Håller på med stallprojektet för fullt, pratade med banken igår och nästa vecka ska jag träffa Almi. Inte helt lätt att finansiera ett sånt här projekt, och inte tror jag det är lättare när det är hästinriktning på min satsning men det känns inte helt hopplöst i alla fall. Har lite reservplaner också om det skulle stupa på vägen.

I helgen händer det saker. I morgon ska Sickan visas på treårs test i Sundsvall. Det ska bli jätteroligt och spännande. Efter det kommer hon hit i några veckor. På söndag ska jag tävla med mina hästar, vi ska till Matfors på en lokal hopptävling. Tyvärr har Räkan tappat en sko så det beror på om jag får hjälp att få på den om hon kan förlja med. Det kommer bli en tidig morgon på söndag, tävlingen startar kl 9.00 och jag har två hästar i första klassen (om Räkan kan följa), med bara tio startande mellan. Det löser sig nog. I tisdags kom även Tompa hit, det är min kompis Maries häst som ska vara här på bete några veckor.

Nu ska jag ut och leta efter skon innan jobbet! :)

Fina Sickan som ska visa upp sig i morgon på treårs testet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0