Premiärtur!

I dag red Gunnel, Sickans ägare, Sickan för första gången! Det gick strålande och jag tror Gunnel var mycket nöjd efteråt. Jag förstår att hon har varit tveksam till att rida henne eftersom hon varit med från början, och i början var det inte alls så självklart att Sickan skulle bli en så fin ridhäst som hon nu blivit. Gunnel var rätt uppgiven när det knappt gick att ha tömkörningsgjord på henne, och sen var det inte helt problemfritt att sadla heller från början, hon har exploderat emellanåt och varit väldigt spänd. I dag är det inga konstigheter att sadla och hon är inte alls lika spänd. Jag tycker att Gunnel har gjort ett jättebra jobb med henne och det är roligt att det nu ger resultat!

En av de första gångerna jag sitter på Sickan, en 3 årig ridponny.  
Det har hänt lite sedan vi började med inridningen i slutet av april. Den här bilden är från en av de första gångerna jag skrittar på henne. Jag stod i sadeln från början för att hon försiktigt skulle få vänja sig vid ryttare.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Det är roligt att få följa ditt arbete med hästarna här genom bloggen! :)

2011-08-11 @ 17:31:45
Postat av: Nilla

Det är verkligen jätteroligt med unghästarna, roligt att även ni tycker om att läsa om det! Och jag tycker det är roligt med kommentarer! :)

2011-08-11 @ 19:07:10
URL: http://nillashast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0