Hästarna har gjort min dag!

I dag har hästarna verkligen gjort min dag! Red Räkan på förmiddan, henne red jag hem till gården och hoppade lite. Hoppade en kombination med ett galoppsprång mellan och en bom. Räkan blir gärna lite långsam i språnget, "fryser" ibland lite och vill krypa nära hindret, man får därför jobba henne mycket frammåt så hon hoppar större och kvickare språng. När hon har bommen mellan hindren så måste hon sträcka lite på sig, en jättebra övning för hnne! Det gick riktigt bra emellanåt i dag och jag tyckte själv jag red rätt bra också, det är lätt att hoppa lite före henne (eftersom det går långsamt i språnget) men i dag kändes det bra. Hoppade rätt högt för att vara Räkan, ca 1 meter. Mycket nöjd!

På kvällen var det Cornettes tur, hon fick gå ut en sväng med Taggen. Hon började lite tveksamt, ålade sig lite över vägen och provade att stanna några gånger. Första galoppförsöket blev bara trav, men sen på hemvägen gick det bättre. Då galopperade hon en hel backe, bra galopp och bra bjudning! Det var kanon, tidigare har galoppen varit tveksam och hon har brutit av efter några språng! Jag hoppas det lossnade nu! Återigen var humöret på topp! Jag är så glad att jag har så fina hästar att rida! 


Kommentarer
Postat av: Lizen

Kul å höra att det går så bra med Cornette. :-) Spännande att galoppera henne nu. Undrar när första hopp språnget kommer. :-)

2011-08-03 @ 07:36:00
Postat av: Nilla

Ja du Lizen, det har hänt lite bara sen du var här och hälsade på! Det går framåt men det är nog en liten stund kvar till den uppsuttna hoppningen. Jättekul är det!

2011-08-03 @ 08:48:33
URL: http://nillashast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0