September!

Nu känns det verkligen som höst!

Igår en intensiv dag som började med att jag körde Clarinett till Nisse så han slog på en tappsko fram. Hon behöver verkligen skos men det verkar hopplöst att få tid, Nisse är dålig i ryggen så tappskon var nog precis vad han fixade. Bestämde mig för att ställa henne i en hage på gården över helgen, hon ska i väg på lite och kändes som större chans att behålla skon om hon går i en torrare och plattare hage. Men när jag tog in henne för att rida en dryg halvtimme senare hade hon tappat en baksko i stället!

Fick ingen jättebra känsla när jag red igenom Clarinett, men förhoppningsvis blir det bättre i kväll, men red Movie efter och hon kändes fin. Red fram runt träden i skogskanten som uppvärmning, sen jobbade jag med att få henne loss. Galoppen som jag ju tycker tappat lite på slutet kändes också bättre! Red även Kayden lite, lugnt jobb för att få honom avspänd och loss, var ju ett tag sedan jag satt på honom sist nu!

Muddagspausen blev ingen paus, en av Nisses hingstar hade hamnat i fel hage så det var ett litet stök att få honom rätt. Sen gick det fort att göra spaghetti och köttfärssås, och äta innan jag åkte och först tömkörde en ponny och sedan lektioner.

Hemma igen så var det redan mörkt, men jag tog av Clarinett den andra bakson och radade till bakfötterna på henne. Hoppas jag att det ska fungera i helgen. Packade ihop grejer till i dag också så sent innan det blev kväll. Nu morgon igen och Ica väntar!

Jag hade nästan glömt hur stor Kayden är att sitta på! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0