Vintertid!

Jag gillar inte vintertid, mest för att det är så definitivt att det är mörkt mest hela tiden nu. Och omställningen är ju jättejobbig!

Dressyrträningen jag skulle på i dag ställdes ju in, så fick en ledig dag. Skönt, men jag behöver lite träning nu! Jag började i alla fall med lite hagstolpning innan det var meningen att jag skulle ta Wasabi i töm.

Men Wasabi var halt, har lite olika teorier: hovböld (hon rör sig som det men står bra på hoven och är inte varm. Men hovslagaren klippte upp en spricka på den hoven sist), hon har ett sår på det benet (men det ser inte infekterat ut och svullnaden ser inte ut som lymfagnit), spark (känns troligt för svullnaden men inte hältan) eller senskada (och det hoppas vi givetvis inte). Så i stället för jobb så blev det spolning av ben och kylning av ben, och så provade vi täcken. Nu hoppas jag att hältan och svullnaden går ner snabbt.

I stället åkte jag och hämtade Linda och vi åkte upp på Ica. När vi handlat så drog vi igång och red. Först red vi Clarinett och Juliette ner till älven, Clarinett har fått vinterpäls och blev svettig av att trava uppför backarna tillbaka. Sedan en kopp kaffe innan vi red ut Movie och Bea. Movie gick först stora delar av vägen och även först när vi galopperade, jag tycker att hon gör det bra. Det är lätt att glömma bort att hon faktiskt bara är fem år. 

Sen tog jag Forzett i töm innan middag. Efter maten så blev det lite bokföring i dag med och så bytte jag sängkläder innan jag åkte till Bobs hage, vattnade där och gav Lemonaden kraftfoder. Sen nattning av hästarna och nu sova!

Täckesprovning med Wasabi 

Clarinett var väldigt trött när vi skulle rida

Doris var givetvis med till hagen, här myser hon med Chokladen. Sen la hon sig och sov i höet! 

På väg ner till älven

Älven var alldeles spegelblank! 

Pigga ponny öron på väg mot solnedgången! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0