Lördag!

Kan ni gissa att det regnar? Dessutom vräker det ner...

Gårdagens planer blev inställda så blev en lugn lördag. Jag började med att gå igenom en av vinterhagarna så den är redo för vintern med hel tråd, ström, isolatorer och stolpar som sitter fast. Sen tömkörde jag Forzett, hon var pigg och energisk, vilket jag hade misstänkt och därför blev det tömjobb nu och så får jag hänga och sitta på henne nästa gång. Hon lyckades backa in i en av hinkarna med bokstäver, den blev mos, så när vi var klara så plockade jag bort bokstäverna för säsongen, är ju ändå dags nu. 

Sen kom Linda och vi hade lite sadelprovning med Juliette och Clarinett. Testade ett gäng sadlar, framförallt på Juliette, men ingen av oss blev riktigt nöjd. Och den sadeln som låg bäst på båda hästarna var såklart samma sadel. Det var meningen att vi skulle rida mer men det regnade så i stället åkte vi upp till byn och handlade, och sen gjorde vi mat. Laxsida i ugn med potatis och romsås. Så gott!

Efter vi ätit red vi ut med Bea och Movie. Det hade börjat mörkna men regnade inte och de hade slutat jaga för dagen så vi kunde rida lite mer fritt. Blev mycket trav på pigga hästar på grusvägen.

Jag borde egentligen ha ridit någon fler häst igår kväll, men ändå lördagkväll och kan vara skönt att vara klar före 20. Tänkte rida nu på morgonen i stället men nu verkligen vräker det ner regn, så i får se hur det utvecklar sig. Lite mer på agendan i dag!

Forzett efter tömkörningen! 

Förberett för sadelprovning! 

Clarinett och jag testar sadel


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0