Smörgåstårtas dag!

Smörgåstårtans dag är i dag men vi firade den igår i stället!

Blåste ordentligt igår och hästarna var uppe i varv. Först Wasabi som jag skulle spola benen på, hon kom lös och sprang till sina kompisar, blev ganska stökig och jag tog ett snabbt beslut och släppte in henne till dom igen. Det får bära eller brista, hon har inte varit så lugn i egen hage heller. Hon sprang som en idiot och det verkar inte ha gjort något till eller från på svullnaden på benet.

Sen kom Linda och vi skulle rida en sväng i skogen. Då var det dags för nästa stök. Clarinett stod vid stallet och Linda spolade benen på Juliette, jag skulle bara hämta en sax och när jag kommer ut från gästhuset så galopperar Clarinett förbi! Hon har då kastat sig och haft sönder grimman, kan inte ens komma ihåg om hon någonsin gjort det. Nu gick det ganska fort att fånga henne och styra upp läget, vi red en sväng i skogen och jag hann även longera Grå innan det var dags för träning.

Skulle tro att det är höstens sista hoppträning vi hade igår. Linda och en ponnytjej red, och efter hoppade tjejen även sin andra ponny. Linda red Bea som lyckades hoppa av sig sin ena framsko!

Efter träningen var det full fart med att göra klart smörgåstårtan, dammsuga köket, åka och tanka bilen och natta hästarna. Hann även skicka i väg en sadel för provning, hämta två andra och prova träns på en islänning som jag ska göra lite jobb på.

Sen kom det lite folk och vi åt smörgåstårta, drack lite vin och surrade. Blev inte så mycket vin, mer surr... Idag har jag ätit smörgåstårta till frukost och ska nu rida lite är planen. Skulle egentligen på dressyrträning men den blev inställd, den med!

Fyller vatten hos fölen. Här Hedvig, Fixar och Bob! 

Smörgåstårtan! Väldigt mörkt bild dock. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0