Vårdagjämning!

Vilket väder det har varit i dag, mars är verkligen en spännande blandning av vinter, vårvinter och vår! I dag som vår och jag har ridit i bara tröja och med armarna uppkavlade!
 
Bättre i ryggen i dag men det gör fortfarande ont att resa sig upp, men bättre än igår och betydligt bättre än i fredags. Jag började därför i stallet med att mocka flickornas lösdrift, eller mest mockade jag ju utanför deras hus. Mycket bajs nu som tinar, och tinar fram! Sen tog jag Grå i töm och longerade Szum, han fick också jobba med bommar och sockerbitshinder precis som de igår.
 
Oskar red jag på slingan, han tyckte nog att det var varmt med sin tjocka vinterpäls men han kämpade på bra. Sen tog jag lunchpaus, åt lite rester sen gårdagens grillning, hjälpte till att få in balar i en hage hos Nisse och satt länge i altandörren och drack kaffe!
 
Andra omgången i stallet red jag Chokladen. Hon fick värma upp först i lina och sen red jag två varv på spåret bredvid banan innan vi jobbade med travbommar och en ensam galoppbom. Linda kom efter jag var klar med Chokladen och vi red ut, jag red Zayats. Det blev lite snöpulsning även i dag. Sen hjälpte Linda mig med nattning av mina hästar och Nisses djur, och fortsatte inne med att göra kebab som vi sen åt och tittade på en digital clinic med Kristian von Krusenstierna och med sen Emma Emanuelsson. Nu ladda om inför jobb i morgon!
 
Oskar på slingan, är nog sista veckorna nu som slingan är ridbar.
 
Chokladen efter ridning!
 
Och Zayats i skogen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0