Söndagen på midsommar!

Alltså jag har längtat efter lite värme och efter att kunna rida i t-shirt, men den här värmen knäcker mig! Räcker gott med 20 grader för mig...
 
Igår började jag nere på betet och red lite dressyr med Chokladen på gränset nere vid betet, hon kändes jättefin. Sen red jag ut en sväng med Clarinett och tog Wasabi som handhäst, andra gången hon går som handhäst och det gick bra. Sedan åkte jag i väg för ett par varma lektioner!
 
Hemma igen var det läge att ta det lugnt, tittade lite på film och åt rester till mat. Jag vattnade och kollade hästarna när vi ätit men insåg att det fortfarande var för varmt så jag la mig och sov en knapp timme i stället! Kvällsrycket i stallet började med att Nisse körde dit en ny häst! Det är Clarinetts lillasyster, hon heter Forzette, är 5 år och väldigt grön, inte gjort nästan något alls. Vi ska börja på lite med henne i sommar i mån jag och Linda hinner.
 
Sedan red jag Cervin, vi tränade på traven på banan men han var ganska ofokuserad då det ju både var en ny häst och Movie körde galopprace i sin hage. Eller så tyckte han att det var varmt och därför mer intressant att titta på flickor än trava, fick i alla fall till något varv utan avbrott. Tog sedan Kayden i töm innan energin var slut för den dagen, nu ny dag med värme!
 
Chokladen igår morse!
 
Kayden i töm!
 
Forzette!
 
Doris tränar på balansen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0