Fortbildning!

Det var längesen jag kom hem så uppfylld och peppad efter en kurs som jag gjorde igår! Men det behövs nu, i dag - 15 grader så inte lika pepp!
 
Åkte till Härnösand igår morse där Kristian von Krusenstierna skulle ha fortbildning för ridlärare och tränare. Hade anmält mig sista kvällen innan anmälan gick ut eftersom jag var lite velig, det var en ganska dyr kurs, det är jobbigt att åka i december och jag har gått fortbildning i år så det är inget måste. Men vad glad jag är att jag gick för det var verkligen en jättebra kurs!
 
Kristian hade verkligen en struktur och koncept att visa och förmedla. Vi fick många bra tips att ta med i undervisningen, han var väldigt pedagogisk och visade övningar som både fungerar i dressyrträning och på ridskolan. Det var verkligen bra och jag var så peppad när jag åkte hem.
 
Värmde lite mat lite snabbt när jag kom hem och sedan red Linda träning, viss risk att rida träning när jag varit på kurs men Linda är van. Efter tog jag Grå i töm innan jag nattade hästarna. Nu ny dag och jag är peppad att rida men kylan känns jobbig när man inte är van!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0