Omväxlande!

Lugn dag idag, hade egentligen stora planer på att rida en massa men energin finns inte just nu! Vädret har varit omväxlande, ena stunden sol och fint, nästa stormvindar och regn! 
 
Jag började med att longera Zayats, hon var jätteduktig med tanke på att det är något som hon troligen aldrig gjort eller väldigt lite, däremot är hon tömkörd i skritt. Jag kunde longera henne i trav i båda varv. Just nu känns det som ett större projekt att leda ner henne till stallet än att jobba henne, men även det kommer ge sig.
 
Sen jobbade jag Grå och Szum i töm, och red ut Clarinett. Det märktes på Clarinett att hon gått lite den här veckan, och i kombination med blåsten, hennes energi var lika omväxlande som vädret, bland annat så kastade hon sig i väg när reflextäcket blåste upp på rumpan...
 
Gjorde sen god middag, stekte upp torsdagens rester av kött ihop med champinjoner, bacon, kantareller, paprika och grädde, och så ris till, det blev riktigt gott. Gjorde ett litet ryck i stallet på kvällen med att longera Zippin och natta dom. Hjälpte Nisse rulla in en bal i en hage och sen glass till kvällsfika. 
 
Zayats longeras! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0