Energitjuv!

Jag är så trött, less och vill bara ge upp allt, inte alls likt mig!
 
Dagen började bra med frukost och koll när Nisses uppfödning Rollcat gick Breeders. Sen gick det utför! Zippin rymde och var inte alls snäll att fånga, satte henne på box och det har varit ett jäkla liv på gården sen. Hon är min största energi -tjuv just nu, oron för om och när hon ska åka hem, vilket hon ju skulle ha gjort redan innan oktober, egentligen redan i somras. En annan stor energi-tjuv nu är bristen på pengar, fattar inte hur jag kan jobba så här mycket och ändå knappt ha råd att tanka bilen! Sen all lera och blöta är också en riktigt tjuv av energi!
 
Ni förstår att det inte blivit mycket gjort i dag, trots sol och värme har humöret varit i botten och ingen ork. Jag plockade i alla fall ner den beteshagen jag hållt på med. Longerade Dajmen och repeterade uppsittning, skulle rida Wasabi men tyckte att det var för oroligt på gården och att jag var i obalans så longerade henne inspänd i stället, avslutade i stallet med att rida ut Clarinett.
 
Åt rester av soppan sedan igår och sen i väg på lektioner. Fick besked att Zippin ska hämtas i början av veckan, kändes lite lättare men resten hänger fortfarande över mig. Så trött, behöver pepp!
 
Från Clarinetts tur! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0