Hett!

Äckligt varmt i dag! Gillar sommar och värme, men det räcker med 20 grader!
 
Segt i morse efter gårdagen, men när jag kom igång så började jag med att longera Pricken. Denna gång med sadel och han fick några tokryck, vet inte om det var sadeln som utlöste det eller om han bara testar gränser men det kommer att visa sig. Sen red jag Zippin men efter att vi travat lite så tyckte både hon och jag att det var för varmt så vi skrittade lite runt träd innan vi gav upp.
 
Åt en lite lättare lunch och så körde jag bilen till verkstaden, körde 30-40 hela vägen och det var några som tutade... När bilen var lämnad åkte jag och Nisse för att hjälpa till att lasta en häst. Vi trodde nog båda att det skulle gå lite lättare än det gjorde... 1.5 timme i värmen innan hästen var lastad, vi var både genomsvettiga, trötta och törstiga när vi var klara för hästen höll igång oss rätt bra!
 
Handlade och åt på hemvägen och sedan efter en kopp kaffe så åkte jag till mina hästar. Bytte hage på Zippin och Szum och sedan ner till betet. Jag red ut Clarinett, de har avverkat i skogen sedan i fjol sommar men vägen hade klarat sig rätt bra. Clarinett var däremot tvungen att kolla in alla förändringar! Avslutade med att försöka fixa till Chokladens hovar som spruckit i torkan. Åskan mullrade lite men det blev inte mer.
 
Nu sova och ladda för jobb i morgon! 
 
Pricken efter longering en!
 
Från Clarinetts tur! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0