Drömmar om regn!

Igår natt drömde jag om regn! Sen igår kom det varningar om riskerna för skogsbränder nu, vill inte ha en till sommar som 2018, men ska man tro SMHI så kommer det regn på måndag. Jag hoppas att de har rätt!
 
Igår började jag med hästarna nere på betet. Longerade Dajmen och repeterade uppsittning, planen är att göra ett nytt ryck med inridning en, men den planen har jag ju haft många gånger! Sedan skrittade jag ut Chokladen en sväng innan jag fortsatte uppe på gården med att jobba Zippin i töm och red Szum. Varmt, dammigt och blåsigt var det, blåsten är ändå bra för insekterna!
 
Vi år kräm till lunch, orkade varken laga eller äta riktig mat i värmen. Jag lånade Nisses bil och åkte på lektioner, sista hästen var en häst som jag ridit in och igår red vi ut, och så fick fodervärden rida på henne för första gången! Lite positiva vibbar i alla fall!
 
När jag kom hem var Nisses hästar lösa, Paula och hennes son var där men inte Nisse, han kom precis när vi fått in dom i hagen och stallet igen. Jag fick en rejäl stöt när jag lagade en hage och Nisse, av misstag, satte på strömmen, det var så pass att det svartnade en microsekund! Jag åkte och vattnade mina hästar, stekte hamburgare, åt och klockan blev över 23 innan Nisse som varit och hämtat en bal kom hem. Det hade jävlas och det fortsatte de med för när vi rullat ut balen och Nisse höll på öppna den så blev han översprungen! Han är ju fortfarande dålig i foten han vrickade och Har därmed sämre balans. Det går bra nu!
 
På väg ut med Chokladen!
 
Så mysigt i skogen!
 
Kompisarna väntade när vi kom tillbaka, de gnäggade också massor efter oss så de saknade nog Chokladen!
 
Kvällens utsikt från kallblodstravaren jag red! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0