Tredje advent!

Tredje advent och klabbsnö! Det är i alla fall omväxlande väder!
 
Efter att ha mockat en lösdrift och kämpat med skottkärran i snön, och skottat mig fram till gödelstacken så drog jag igång med hästjobb. Först Zayats som jag tömkörde runt på gården, hon behöver bli lite tuffare och hon behöver se mer av världen än ridbanan. Hon går ju fram bra i töm på banan men hon blir osäker på nya ställen, då stannar hon och vänder på huvudet och tittar på mig! Min känsla i ridningen är ju samma, att hon vill ha mycket stöd av människan, hon behöver bli lite tuffare själv så vi tränar på!
 
Sedan red jag Clarinett på slingan, och longerade Lemonaden i väntan på att det skulle komma höbalar. Dock kom lastbilen när jag precis kommit igång så det blev en ganska kort longering medan den parkerade och grejade. När höbalarna var avlastande skjutsade jag hem hon som kört traktorn eftersom det skulle komma ett lass till så lämnade hon traktorn. Jag hann rida Grå också som fick pulsa i snön och trampa upp det mindre spåret bredvid banan.
 
Sen tacorester till mat och så i väg på lektioner. När jag kom hem så tömkörde jag Bea åt Linda, Bea var jättefin, innan nattning av hästsr och sen varma mackor till kvällsfika!
 
Zayats i skogskanten
 
Lemonaden, hon börjar få lite mage!
 
Himlen var så fin när jag red Grå! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0