Första december!

-20 grader i morse, men bara - 10 och snöfall nu i kväll! Undrar hur det blir i morgon?
 
Jag mockade och spånade upp lösdrifter innan jag drog igång med hästarna. Och då började jag med att longera Lemonaden. Sen gjorde jag uppsittningsträning med Zayats, det vi gjorde igår gick jättebra så bestämde mig för att testa att gå några steg uppsuttet, utan hjälp. Först förstod inte Zayats, och jag kände att hon blev lite frustrerad, samtidigt kände jag att det var så nära att hon skulle koppla ihop det. Och precis när jag tänkte ge mig, eftersom hon började få fullt i huvudet, så gick hon i väg några steg, så pass att jag fick bromsa för att få henne att stanna. Direkt satt jag av, och en massa beröm, i morgon blir det dessutom vila. Det är så få minuter och försök man har på sig med unghästarna!
 
Sedan red jag lite dressyr med Chokladen i en av sommarhagarna. Hon har varit väldigt anti banan sen vi lossade kroöpen på henne men i dag gick det bättre i snön, vi kunde rida volter och åttor i trav. Nu hoppas jag att det släpper! Sedan mockade och spånade jag sista lösdriften också.
 
Gjorde köttfärssoppa till mat, och Nisse hade hämtat mina paket som jag hade beställt på rean. Perfekt med varma vinterkläder när jag sedan åkte i väg och hade lektioner.
 
Lemonaden med dräktighetsmagen!
 
Syns inte så mycket än! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0