Bra ridtisdag!

Det är så svårt att föreställa sig när det är så här snöigt, mysigt och kallt ute att det om ett par dagar ska vara ordentligt med plusgrader och regn. Jag hoppas verkligen att prognoserna har fel på det!
 
Igår hade jag en riktigt bra riddag, red tre på förmiddagen innan jobb och väldigt nöjd med dom. Först Wasabi som jag red några varv på det kortare upptrampade spåret bredvid banan, vi kunde till och med trava lite, om än väldigt lite då hon tappar balansen fort men det kändes bra. Sedan red jag Chokladen och red på banan, knappt gjort det sedan hon behandlades och det släppte så mycket eftersom det gjorde att hon tyckte det blev jobbigt. Igår ett lätt dressyrpass och hon känns väldigt fin. Clarinett fick också gå dressyr, och igår med ett riktigt galoppjobb igen! Kändes också väldigt bra!
 
Sedan jobbade jag extra på Ica från lunchtid, på kvällen dejtade jag och Linda i stallet. Hon red Bea och jag longerade först Zayats och sedan skrittade vi efter Bea ett drygt varv runt banan. Började med att stå i stigbygeln men sen satt jag som vanligt (jag kunde även förflytta mig från ståendes till sittandes och tillbaka ståendes i stigbygeln i skritt, ganska smidigt ändå väl?). Inte helt klockren i igångsättningarna även med draghjälp men bättre än utan, tror att det släpper snart. Från marken, även när jag är vid sidan eller bakom, och med ledare är hon helt klockren i dom så det gäller bara att hon ska koppla ihop det.
 
Clarinett hade frost i manen och på öronen efter ridningen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0