Träningsdag!

Inte utan att det känns som häst! Regn, blåst och jackan på! I fjol var det varmt i augusti, förhoppningsvis hinner vi få några fina dagar till i år med!
 
Igår åkte jag och Clarinett i väg för dressyrträning. En ny tränare, i det ridhus vi ska tävla i på lördag. Jag är nöjd med träningen men hoppas att det inte blev för hårt få vi jobbade mycket med Clarinetts svagheter, hon fick jobba med att vinkla bakbenen och sätta under sig.
 
När vi kom hem gjorde jag mat och när vi ätit gjorde jag ett ryck med hästarna. Red gästhästarna först, ponnyn har jag ridit förut men igår fick jag verkligen kämpa med henne för att hitta fokus och få henne att släppa. Halvblodet gick bättre, fick jobba med att komma genom kroppen. Sedan kom Linda och vi red ut Bea och Chokladen i skogen. En stig som bjuder på utmaning i vanliga fall med träd att kliva över och grenar att gå under, men som nu hade ytterligare utmaningar då det var mycket vattenpölar och bitvis låg stigen under vatten.
 
Avslutade med att jobba Zippin i töm och sen klämda mackor till kvällsfika. I dag har jag massor att göra så bäst att sätta fart!
 
Skulle kunna vara Clarinetts hals men är hennes bror!
 
Zippin på banan! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0