Höstsol!

I dag har vi faktiskt sett solen, och faktiskt i flera timmar!
 
Jag började med Wasabi, hon krånglade först med tränsningen och sen busade hon en del i longeringen, så när det vl var dags att rida så hade luften gått ur henne och det fanns inte så mycket energi kvar. Jag skrittade bara tills hon började bjuda, då satt jag av. Hon är mer som en tvååring än de 3,5 år som hon ju egentligen är, men fokus, ork och även kroppen och balansen är så väldigt mycket bäbis. Men det kommer nog.
 
Sedan fick vi besök av en tjej från byn som följde med mig ut på en tur i skogen, hon red Clarinett och jag red Grå. Givetvis kunde inte Clarinett låta bli att spexa till det när hon hade chansen men allt gick bra. När hon åkt, och Paula hade kommit på en liten visit med den valp som hennes son köpte förra veckan och jag hade fikat lite så red jag Zippin. Humöret ännu något bättre i ridningen i dag, men fortfarande inte som vanligt. Och sedan red jag Chokladen som fick skritta fram runt träd i skogskanten och sedan fick jobba med skänkelvikning i trav och galopp i lätt sits på fyrkantspåret, enkelt och lösgörande jobb som passar bra när hon varit och är spänd i kroppen.
 
Sen mat, lite klyftpotatis och morötter i ugn och till det oxfilé i all sin enkelhet... Oxfilén från Ica köpt nedsatt med kort datum och valdes i dag för sin lämpliga storlek på biten, men gott var det oavsett. Sen lite bokföring och efter det i väg på en träning, och tillbaka i stallet hjälpte jag Paula att kolla Juliette, hon var halt förra veckan vilket troligen var en vickning och nu syntes inget. Sen longerade jag Dajmen och repeterade uppsittning. Avslutade kvällen med varma mackor, och nu sova, och i morgon väntar Ica igen!
 
Wasabi i solen i dag!
 
Närbild!
 
Och Chokladen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0