Semestertrött!

Inne på sista semesterveckan och jag är så trött och slut, hur ska det gå att börja jobba?
 
Igår var vädret helt okej, inget regn och bra arbetsväder. Jag fixade lite med hagarna hemma, joggade Chokladen i töm, byggde ut den andra beteshagen som är nere i skogen så den är redo att flytta hästarna till och red Veubelle. Dessutom diskade jag upp efter söndagens kurs och åkte upp på byn och handlade.
 
Efter pastagratäng till middag och städning av undervåningen så red jag och Paula ut med Grå och Juliette. Vi red en timme med visserligen lite backar och en del trav (och för Grå även en del galopp, hon travar inte lika fort som Juliette) men inget jättehårt jobb och hästarna var inte ens svettiga när vi kom tillbaka. Men Paula hann bara hoppa av innan Juliette började uppträda märkligt. Först ställde hon sig konstigt, sen ville hon lägga sig och blev vinglig, i funderade på kolik men det stämde ju dåligt med att hon precis motionerat. Paula gick med henne till Nisse kom och hjälpte oss, då släppte vi ut Juliette i hagen (eftersom vi misstänkte att hon kanske var kissnödig). Hon blev bättre men fortsatte vara knepig, trött och la sig flera gånger men klev upp igen. Men ingen feber, hon både bajsade och kissade så vi lät henne vara till slut och Paula kollade henne i natt och nu tidigt i morse och då var hon som vanligt. Kanske var hon väldigt trött? Först kursen i helgen och då hade hon egen hage där hon gick mycket och troligen inte vilade, sedan ett regndygn där man kan misstänka att de inte vilat så mycket och sedan ridningen. Jag vet inte men skönt att hon är bättre.
 
Jag longerade Dajmen lite medan det vakades på Juliette, men mer ridning blev det såklart inte utan det får jag försöka hinna i dag. I stället lite fika och sen nattning av Nisses hästar vid midnatt... Kanske inte så konstigt att man blir trött?
 
Chokladen fick prova en nosgrimma igår, man måste ju ha det när man ska tävla dressyr. 
 
Visst blev hon vuxen med nosgrimman? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0