Back to work!

Igår var jag tillbaka i stressen på Ica, men det blir nog bra för det blir lite mer struktur på livet i alla fall. Fast i dag började dagen med kaos lik förbaskat!
 
Igår red jag Zippin före jobbet, vi skrittade i skogen och red "offroad" utanför stigarna. Sen Icajobb och efter jobbet fick Szum gå lite i töm ute i en av gräshagarna.
 
I morse började dagen med att Nisse ringde och väckte mig eftersom mina hästar var ute. Det var flickorna på betet som gått nästan hela vägen hem. Vet inte om de blivit skrämda, hade varit älg precis vid hagen igår kväll och dessutom har de sett björn inte långt därifrån, eller om de bara ramlat ut ur hagen ändå. Jag ledde ner dom, Paula assisterade och vi passade på att byta hage så det blev nytt bete. Bea var inte med i gänget, jag trodde att hon var kvar i hagen, vilket hon brukar men hon var inte där heller. Hittade dock henne senare, hemma på g prden i Szums hage! Hon hade helt enkelt flyttat in hos sin pojkvän igen!
 
Hem och åt frukost, sen tillbaka lagom tills Veubelles ägare kom för att hämta henne. Hon skulle ju sättas igång efter att ha varit halt i våras, men hon har inte känts helt fräsch så får åka hem för att kollas upp. I stället byggde jag om Zippins hage och åkte ner till betet och flyttade grejer, aggregatet och vattenbaljan. Tog Chokladen lite i töm och gick en promenad med Wasabi, med sadel på och avslutade med att repetera uppsittning!
 
Hann även bygga om hagen vid det andra betet till två hagar och måla lite på stallet, känns bra att komma igång med det också, upp på byn för att tanka och hämta paket innan matlagning och middag! Efter maten åkte jag till travtränaren som jag var hos förra veckan, den här gången red jag två hästar (varav en ska starta på torsdag) och jobbade en i töm. Den ena hästen var dom smör i munnen när jag red, inte riktigt vad man tänker om en starthäst i trav!
 
Nu är hästarna nattade både hos mig och Nisse, och det är sovdags för längesen!
 
Szum och Bea är sambos igen! 
 
Min fina Chokladprinsessa! 
 
Wasabi på promenad! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0