Vardag igen!

Efter över en vecka utan ridning, om man inte räknar de där få varven på Eliskja i helgen, så var det nästan lite abstinens men i kväll har jag i alla fall suttit i sadeln igen!
 
Tog och plockade undan adventsgrejerna först i dag. Tycker egentligen att det är mysigt med stjärnorna och stakarna så egentligen hade de kunnat få vara kvar ett tag till men kändes lika bra att ta dom när jag hade tid.
 
Sen var det hästjobb som gällde men blev inte som tänkt. Hästarna var lite oroliga och glodde in i skogen, troligen var det någon älg där. Och efter att ha jobbat Grå i töm och hon var rejält laddad och sprättig så ändrade jag min plan. Även Lemonaden och Eliskja fick gå i töm, Lemonaden var jättefin men även Eliskja, som inte gjort något bus innan skuttade lite i dag! För henne blev det lite nytt då hon fick trava i töm, då på volt, och även testa att jag gick helt bakom henne.
 
Nisse hade fått besök så det blev en riktigt lång fika innan vi åkte på Hammarn och köpte foder, och broddar till Nisse som ramlade två gånger igår (!!) och sen upp på Ica och köpte mat. Det var sent och nästan stängning innan vi var på Ica, så innan vi kommit hem och jag gjort mat var klockan mycket. Men jag red i alla fall Chokladen efter. Precis när jag skulle rida så började det blåsa och snöa blötsnö, blev genast mindre halt och jag önskar att det fryser nu, dock säger prognosen 6 plusgrader...
 
Jag har inte suttit på Chokladen sen strax före jul och dt i kombination med vädret och det faktum att halva ridbanan är hal gjorde att förväntningarna var låga. Hon tjafsade lite i början men släppte sen och var helt okej. Sen hjälpte jag Nisse att dra en bal och natta hans hästar. Nu sova! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0