Ledig torsdag!

Ledig dag i dag med sommarvärme och sol, härligt men i vanlig ordning har jag inte hunnit allt jag borde...
 
Började med att göra om den hagen jag byggde om i helgen, då gjorde jag om den till två hagar och nu är det en hage igen efter att Zippin bestämde sig för att hon ville bo med Szum och Bea. När hagen var klar så longerade jag Satine, i dag gick det bättre än igår.
 
Åkte till stonas bete där Nisse skodde Juliette och sen även slog på Clarinett hennes tappsko. När den var på så fortsatte jag med den hagen som jag började med i helgen, hann dock inte så långt innan det var dags att åka tillbaka till det andra betet eftersom Zippin skulle få besök. Hennes ägare kom hit och hälsade på henne, hon hade med sig sadel och annan utrustning som vi provade och så red hon ju såklart!
 
Efter besöket gjorde jag ytterligare ett ryck på hagen men fick ge upp då orken, och elbandet, tog slut i värmen. I stället åkte jag och Nisse upp på byn och åt och handlade. Hemma igen, och efter lite kaffe, kom Linda och vi åkte till hästarna igen. Vi skrittade först ut med Szum och Bea, och sedan red vi ut och klättrade med Clarinett och Grå. När vi var tillbaka var det nästan mörkt, jag gillar inte att det nu är slut på de ljusa nätterna, och vi avslutade kvällen med ytterligare lite kaffe. Nu är klockan midnatt igen och i morgon är det Ica som gäller igen!
 
Szums långhals!
 
Grås lite kortare hals! Viss storleksskillnad på hästarna i kväll! 
 
Nästan mörkt, tur Grå lyser upp! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0