Måndag morgon!

Måndagmorgon och regn! Dessutom ett par pållar på fel sida stängslet, Chokladen kastade sig och rätade ut en grimskaftshake och fick gjordtvång när jag tömkörde. Och jag var genomblöt redan innan jag hade börjat med Chokladen... Ingen bra start på dagen!
 
Chokladen var väldigt spänd i dag, kanske hon skulle ha haft täcke i natt? Men hon kastade sig bara en gång och inget mer sen, sist hon kastade sig gav hon sig inte förrän hon kom lös och då hade hon slagit sönder hela bringan. När jag började tömköra så fick hon gjordtvång när vi kom till traven, inte bara en gång utan flera, och hon gick nästan över. Men det släppte och hon jobbade på ganska bra sen. 
 
Sen kom Linda och vi red ut Clarinett och Bea på grusvägen i regnet och travade en massa!  Nu är det kondtionsträning som gäller! Så snabba bud med dusch, fika, skjutsa hem Linda och så Ica! Där var vi i vanlig ordning en kort och fullt ös. Jobbade till 20, sen longerade jag galopp-programmet med Lemonaden, och så blev det varma mackor till kvällsfika! Dagen slutade bättre än den började i alla fall!
 
Lemonaden fick prova ett täcke som jag köpte begagnat för någon vecka sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0