Åsk-onsdag!

Återigen en intensiv dag, där jag egentligen inte hunnit med så mycket...
 
I morse väntade jag på att veterinären skulle ringa och meddela tid för Berozas besiktning, medan jag väntade på det då började jag stängsla på ett nytt bete. Självklart hade jag köpt för lite stängsel, det var mycket större än vad jag trott så jag måste investera i mer stolpar och tråd. Men jag har i alla fall börjat!
 
Sen fick Lemonaden gå galopp-programmet i lina innan jag borstade av Beroza och åkte upp och mötte veterinären. Berozas besiktning gick bra, trots att det var hett och massor av broms. Det var varmt att springa med henne men det gick bra och Wille hjälpte till att peppa oss genom att springa med i hagen bredvid... När veterinären åkt testade jag att rida ut en liten sväng med Miroque. Han var lite tveksam till att gå in i skogen ensam men gjorde det med lite tålamod, tyvärr var han rejält irriterad på alla insekter och bromsar så det blev en väldigt kort tur. 
 
Förstår att hästarna var irriterade, bromsarna var hemska och luften tryckande, och mycket riktigt så efter att jag även hade tagit Chokladen lite i töm så brakade regnet loss och sen regnade det och åskade hela eftermiddagen och halva kvällen. Jag duschade, stekte pannkakor och åkte sedan och jobbade en halv dag på Ica. När jag klev ut från jobbet så regnade det där men hemma var det uppehåll och Linda hjälpte mig att skritta lite på Wille! Han är väldigt stor och vinglig, känns som att han ska tippa på näsan när han går! 
 
Kvällsfikat  blev chips och dipp, inte så nyttigt, nu har Nisses hästar fått kvällshö och det var dags att sova för längesen! Två dagar till semester!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0