Total punktering!

Igår tog det tvärstopp i kroppen, inte så konstigt att värmen, stressen, oron och allt jobb tar ut sin rätt.
 
Jag hade punktering igen på morgonen, såg det nere på betet men kunde fylla så jag tog mig till Nisse. Hade ju satt på ett gammalt däck i torsdags och det höll visst inte så länge. Blev ju sen till Ica, hann dit några minuter innan öppning och det var väl tur för det var bara en personal där! En var sjuk och en hade försovit sig och kom några minuter efter mig. Såklart stressig inledning på dagen och jag fick någon form av värmeslag/ vätskebrist också på dagen och mådde dåligt, men blev bättre efter två glas vätskeersättning. 
 
Efter jobbet gjorde jag tacos, stekte extra köttfärs till nästa helgs kurs och stoppade i frysen. När det sedan egentligen vsr dags att jobba hästar så somnade jag på soffan! Helt borta var jag och även när jag kommit till liv igen var jag sjukt seg. Blev bara att natta hästarna, i stället bakade jag två kladdkakor varav en åkte ner i frysen till kursen.
 
Nu är tanken att jag ska försöka ta igen det jag inte gjorde igår men jag är fortfarande sjukt trött. Sovit ganska bra i natt men för lite! Som tur var regnar drt lite ute vilket kanske ger energi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0