Måndagsångest!

Alltså, vill man ha något att oroa sig över så skaffa en häst. Eller ännu hellre åtta hästar... Det finns verkligen alltid något att oroa sig för!
 
I dag skulle jag få hem ett lass höbalar, det är alltid ett stök att fixa transport för balarna och jag har nog ringt varenda flisbil i närområdet. Så äntlugen skulle de köras i dag men på lunchen fick jag ett samtal från transportfirman att säljaren inte hade kört fram balarna i tid så det gick inte hämta i dag... Nu är det bara att hoppas att det kommer en ny möjlighet för dom att köra de närmaste dagarna och att både säljaren och Nisse som ska lasta av kan då. Suck! Jag får verkligen ont i magen av sånt här!
 
Vi blev kvar länge på jobbet då det var en eftersläntare till kund som handlade i mer än en kvart efter vi låst, så när jag kom hem så blev det två snabba mackor och ombyte. Nisse höll på köra ut balar i hagarna så jag hjälpte honom och sen red jag Lobelia. Hon gick ju lite hårdare i helgen på provridningarna och ska åka hem i morgon, så hon fick gå ett lätt joggingpass mest för att få bort eventuella slaggprodukter ur musklerna och få ett bra avslut. Hon kändes avspänd och fin!
 
Sen blev det te, ost och kex till kvällsfika och jag hann även beställa julkort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0