Valborg!

Stundtals lite sol, ganska korta stunder, men mest kallblåst bjöd valborg på i år!
 
Jag började med att efter stallet var klart åka i väg och ha en lektion. De som red var på teorikursen om sits i onsdags och vi jobbade såklart med sitsen i dag, tycker att de satt bättre bara av att ha varit på kursen och blivit mer medvetna! När jag kom tillbaka bar en kompis på besök hos Nisse så det blev lite fika innan hästjobbet.
 
Jag jobbade Szum i töm först. Sen red jag Clarinett, vi skrittade ut en sväng i skogen först, i besvärlig terräng, och red sedan lite på banan. Bara några varv i trav och sedan låg fokus på galoppen. I dag kändes inte bara galoppen bra utan även fattningarna, så pass bra att jag vågade mig på att fatta även från skritt! I vänster varv gick det riktigt bra och några fattningar var bra och utan mellansteg, i höger var det svårare men det blev imga blockeringar i alla fall. 
 
Red sedan Lilla Grå, först jobbade jag traven på banan, gick rätt bra, och sedan fick hon skritta runt träd utanför banan. Bra styr och följsamhetsövning, vilket behövs, och dessutom lite att lyfta på benen för, vilket också behövs. Sist ut var Odessa somnjag tömkörde, samma jobb som igår men i dag från båda håll. Först vänster , där dey gick jättebra, och sedan höger varv som var lite svårare men hon förstår så pass bra att jag nog nästa gång kan ha tömmen som vanligt. 
 
Sen blev det grillning och bakande av kaka, både som efterrätt och till kursen i morgon. Jag blev jättetrött av en öl.. Nu har jag diskat efter fredagens kurs och ska nu ut och kolla Räkan en gång till innan jag lägger mig!
 
Odessa och en sovandes Choklad!
 
Odessa i närbild!
 
Nyvaken Choklad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0