Omväxlande väder!

Äntligen sovit en hel natt! I dag har det varit heltokigt väder med omväxlande snö, hagel och blåst och sen sol och vindstilla! Helt hopplöst att klä sig!
 
I morse så blev jag lite lätt förvånad då det stod en häst i Odessa och Chokladens hage, och de sover ju inne! Det var, såklart, Lemonaden som inte bara tagit sig ut ir sin hage utan även in i deras och detta utan att npgon av hagarna var trasiga! Den donnan har jag fått för mina synder!
 
När ordningen var återställd och stallet klart så red jag Szum. Han gick riktigt bra och vi jobbade mycket med galoppen! Sen gick jag in och skrev några fakturor och bokförde lite, och sen ut och jobbade hästar igen! Då var det Clarinett som fick skritta i skogen och sen jobbade lite på banan. I dag var hon lite segare, fattningarna var inte lika bra som sist men jag kunde svänga bättre. Alltid något! Sen longerade jag Lemonaden med sadel på! Hon brydde sig inte alls över sadeln vilket var skönt. Avslutade hemma med att longera Odessa inspänd ute i sommarhagen, sen gjorde vi lite uppsittningsövningar utanför boxarna. Det är första gången jag sitter upp på henne där och första gången utan hjälp! Jag satt upp och av några gånger utan problem!
 
Efter en något stressig middag så var jag i väg för några lektioner och tömkörde ett treåringt kallblod. Nu är jag hemma och det är nattat i båda stall!
 
Först en bild på Lemonaden med sadel. Hon är inte i sin vackraste fas just nu och står dessutom i lutning, men duktig var hon!
 
Och så lite fölbilder:
 
 
 
Tycker att hon är helt hopplös att fota, hon är mycket finare i verkligheten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0